architecture: new Koyoto townhouse.

27 Mar

By Alphaville, the Japanese design agency based in Koyoto this smart townhouse in the same town uses what the designers call “polyhedral partition walls’ to “create a play on natural light.

They softly reflect the natural light coming from both the north and south sides and bring it to the otherwise dark interior of the building.

Finally, the partition walls blur the boundary between architecture and furniture, thus stimulating perception and behaviour.

AP.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: